Кіровоградський гирьовик Роман Демидов виборов путівку на чемпіонат Європи (ФОТО)

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

На турнірі вдало виступили вихованці комунального закладу «Комплексна дитячо-юнацька спортивна школа № 1 відділу фізичної культури та спорту Кіровоградської міської ради».

Олексій Журба у двоборстві посів друге місце серед юніорів і четверте серед чоловіків, вперше виконавши норматив майстра спорту України. У змаганнях довгим циклом серед юніорів він став бронзовим призером.

Геннадій Тимофєєв у двоборстві серед юніорів завоював бронзову нагороду, вперше виконавши норматив майстра спорту України. Юлія Буйнова серед жінок посіла третє місце, а серед юніорок була другою.

Високі результати продемонстрували колишні вихованці КДЮСШ №1, члени збірної Кіровоградської області. Так, Денис Бондар посів друге місце у двоборстві серед чоловіків, а Роман Демидов у змаганнях довгим циклом серед чоловіків теж став срібним медалістом.
В естафетних чоловічих змаганнях Іван Дьяченко, Роман Демидов і Денис Бондар стали третіми. Особисто Роман Демидов в естафеті у своїй ваговій категорії переміг і пройшов відбір на чемпіонат Європи, який відбудеться у Болгарії 15-17 липня.

У командному заліку збірна Кіровоградщини серед 13 областей стала п’ятою. Тренує спортсменів Сергій Шевченко.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар