На об’єктах ДП «Кіровоградтепло» ТОВ «ЦНТІ УНГА» виявили 70 порушень

Під час перевірки, яку проводили фахівці теруправління Держгірпромнагляду у Кіровоградській області на об’єктах ДП «Кіровоградтепло» ТОВ «ЦНТІ УНГА» департаменту житлово-комунального господарства міста Кіровограда, було виявлено 70 порушень законодавства з охорони праці та інших нормативно-правових актів.

Про це під час виїзного засідання колегії територіального управління, повідомляє прес-служба теруправління Держгірпромнагляду у Кіровоградській області.

До адміністративної відповідальності притягнуто 4 посадовців та 1 працівника.

Перевіркою встановлено, що на підприємстві не забезпечено належне утримання будівель і споруд, виробничого обладнання та устаткування, моніторинг їхнього технічного стану. Несвоєчасно виконуються ремонтні роботи будівель і споруд, спрямованих на підтримання чи відновлення початкових експлуатаційних якостей окремих конструкцій; не всі виробничі будівлі і споруди у встановленому порядку пройшли періодичні обстеження з метою оцінки їхнього технічного стану та паспортизації; структурні підрозділи підприємства не забезпечено нормативно-правовими актами з охорони праці; підприємство не отримало дозвіл на виконання робіт підвищеної небезпеки (технічне обслуговування машин, механізмів, устаткування підвищеної небезпеки, газонебезпечні роботи, роботи верхолазні); працівники підприємства не в повному обсязі забезпечені засобами індивідуального захисту (протигазами) тощо.

Колегія зобов’язала директора ДП «Кіровоградтепло» В. Гармаша поліпшити стан охорони праці на очолюваному ним підприємстві та розробити заходи для усунення виявлених порушень, зазначених у приписах державних інспекторів.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар