Маленькі кіровоградці вразили американського продюсера (ФОТО)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

28 лютого учні молодшої групи школи моделей «Mix models» взяли участь у зйомках другого Всеукраїнського телевізійного конкурсу “Створюй своє майбутнє зараз!” у Києві. Те, що підготували кіровоградці, стало найкращим з 86 конкурсних номерів.

Про те як кіровоградські зірочки підкорювали всеукраїнську сцену Першій електронній розповіла директор школи моделей «Mix models» Олена Рудковська: «Оскільки учасників було дуже багато, ми не змогли довго репетирувати на сцені – нам дали лише одну хвилину. Але нам це не завадило: ми тренувались ще у коридорі без музики. Потім підготовка до виступу, останні настанови викладачів – і ось ми на сцені».

Олена Рудковська розповідає, що все пройшло швидко, чітко і динамічно. Глядачі не шкодували оплесків для кіровоградських артистів.

«Головою журі був хранитель української культури в США, музичний продюсер Алекс Гутмахер. Він довго не міг зрозуміти, що ж це за жанр – театр моди. Адже в Америці такого немає. Проте його вразило наше шоу: і дефіле, і костюми, і танцювальні елементи нашої композиції «Україна Єдина».

«Україну Єдину» від кіровоградців судді визнали найкращою і наші маленькі зірочки повернулись додому з кубком та подарунками. Виступ наших маленьких земляків буде транслюватись Державною телерадіокомпанією “Всесвітня служба УТР» на території 105 країн світу.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар