У Кіровограді незаконно спиляли дерева? (ФОТО)

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

У Кіровограді на зупинці громадського транспорту біля магазину “Мелодія” (вул. Велика Перспективна) вчора ввечері спиляли старі липи.

Про цей факт громадські активісти повідомили в правоохоронні органи та секретарю міської ради Івану Марковському. У мережі Фейсбук активісти пишуть, що правоохоронці відмовилися виїжджати на місце події, а Марковський зазначив – нічого з цим зробити не може.

Натомість, Іван Марковський повідомив Першій електронній газеті, що він учора особисто побував на зупинці “Мелодія” (виїхав через 5 хв після того, як дізнався про подію). З ним приїхав і його син. Тут вони застали чоловіка, який доти бензопилою різав дерева. Дочекалися правоохоронців. Міліціонери забрали чоловіка до міськвідділу, а останнє пошкоджене дерево спиляли працівники аварійно-диспечерської служби, адже воно могли впасти на дорогу і людей.

Іван Марковський запевнив, що нікому з активістів не відмовляв і, навпаки, за першим же дзвінком вирушив на місце події. Також додав, що розслідування даної справи контролюватиме особисто.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар