Член збірної України з Кіровоградщини потребує допомоги

 19 лютого в Харкові відбувся чемпіонат України з таеквон до – І.Т.Ф. Чотири вихованці (тренер Д.Садовий) Компаніївської Федерації таеквон до – І.Т.Ф. були включені до складу команди Кіровоградської області.

І необхідно сказати, що вони виступили дуже вдало, принісши в скарбничку Кіровоградщини дві медалі із семи, що вибороли спортсмени області. Вихованці нашої Федерація Наталя Конюх завоювала золоту медаль, а Олег Конюх – бронзу. Високу майстерність показали також і два наших збірники області К.Кравчук і А. Васьківський, які в боротьбі за медалі поступились сильним суперникам із Києва і Харкова.

За високий результат на чемпіонаті України Наталю Конюх включено до складу збірної України, яка буде виступати на чемпіонаті Європи у квітні цього року в місті Андрія ( Італія ). Але її участь у європейському чемпіонаті повністю залежить від допомоги справжніх патріотів Компаніївщини – участь в змаганнях коштує 650 євро.

Таких коштів у родини немає, держава на участь у змаганнях дітям до 16 років не виділяє жодної копійки, юніори (як минулого року учасник чемпіонату світу у Душанбе В.Гребенюк) їдуть на змагання за кошти Федерації таеквон до – І.Т.Ф. України. Просимо всіх небайдужих жителів району і області підтримати нашу чемпіонку і долучитись до збору коштів для поїздки на чемпіонат Європи, адже ці діти звеличують нашу маленьку Батьківщину – Кіровоградщину.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар