На Ночі кіно кіровоградці дивитимуться концерт Океану Ельзи (анонс)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

6 березня о 21:30 у “Порталі” відбудеться Ніч кіно. 

Цього разу кіровоградцям пропонують:

OE. 20 LIVE IN KYIV
26 лютого 2015 в широкий прокат вийде концерт – кіноверсія OE. 20 ЖИТИ В КИЄВІ. Для шанувальників творчості «Океан Ельзи» – це єдина можливість цього року побачити і почути улюблені пісні, а також знову пережити неймовірні емоції і драйв живого виступу – адже в 2015 році в Україні у ОЕ запланована пауза в концертній діяльності .

Неочікуваний бізнес

Деніел – власник невеликої справи, бізнесмен, завзятості якого можна тільки позаздрити. І ось йому випадає шанс укласти важливу угоду в Європі, куди герой без особливих роздумів їде. Разом з собою він бере колег, які повинні будуть допомогти в майбутніх операціях з клієнтом. Здавалося б, звичайна ділова поїздка, але в підсумку все йде абсолютно не так, як планувалося! Білі комірці переживають таку подорож, що залишається позаздрити! І кожна нова пригода, яка переслідує героїв все божевільніша попередньої.

Духless 2

Макс Андрєєв вирішив почати життя з чистого аркуша, для чого відправився на острів у Південно-Східній Азії. Здавалося, що тепер його ідеальне життя ніщо не порушить, але одного разу до нього приїжджає старий друг з минулого столичного життя. Обставини складаються так, що Макс повертається на батьківщину, де йому належить стати частиною чогось нового.

Здавалося, що він уже давно усвідомив всі свої помилки, і більше ніколи не повторить їх. Але незабаром йому належить зустрітися зі своїм минулим, яке він так і не зміг відпустити ..

Поширити:

Залишити коментар:

коментар