Жителі Іванівки та Безводнього передали військовим дві тонни продуктів (ФОТО)

Жителі Іванівської сільської ради Кіровоградського району зібрали теплі речі та майже дві тонни продуктів харчування для бійців сімнадцятого батальйону територіальної оборони.

Ініціатива збору належить працівникам Іванівської сільради, місцевій ветеранській організації та ініціативній групі. Збір продуктів харчування та речей тривав протягом лютого.

– Жителі сіл Іванівка та Бєзводнє щедро ділилися консервацією, медом, фруктами, олією, салом та смальцем. Усього ми зібрали продуктів близько двох тонн. Активним був член ветеранській організації Валентин Ніколаєв, який у Безводньому повідомляв людям про збір продуктів. А в Іванівці збирали продукти працівники клубу та сільської ради на транспорті, який нам виділив СТОВ “Мир”. Все, що ми зібрали, передали бійцям 17 батальйону через благодійну організацію “Кіровоград-Самопоміч”, – повідомила кореспонденту Першої електронної Іванівський сільський голова Антоніна Дуля і додає, що збір продуктів та речей для військових триватиме і надалі.

Як зазначила сільський голова, загалом протягом лютого на території сільради було зібрано кошти у сумі 1750 гривень, з яких 800 грн. учні Іванівського НВК зібрали на шкільному ярмарку та придбали для бійців продукти харчування, 350 гривень вручили солдату-односельцю, який перебував у відпустці, а 600 грн. передали через голову ради районної організації ветеранів України Віктора Лисенка на придбання медикаментів для бійців 34 батальйону територіальної оборони. Були придбані бинти, вата, йод, зеленка, перекис водню, таблетки від головного болю, кашлю, спреї для носу та інше.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар