Бобринчани відремонтували техніку для фронту (ФОТО)

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Агровиробники Бобринеччини згуртували біля себе небайдужих бобринчан із однією метою — допомогти армії. Економічна скрута не завадила їм бути послідовними у взаєминах із військовими. 

Як повідомив кореспондент Першої електронної газети, протягом минулого тижня в ремонтних майстернях місцевих підприємств кипіла робота по відновленню військової техніки, що була задіяна у зоні АТО – «Уралів», ВАЗів-2104, БРДМів, КамАЗів, ГАЗ-53 та польової лазні на базі спецавтомобіля ГАЗ-66. Все це бойові машини 34 і 42 батальйонів.

Автівки прибули в район своїм ходом. Хоча машини досить витривалі, все ж роки і війна далися взнаки. Про те, що автомобілі побували у самому пеклі, свідчили численні отвори від куль та осколків. Коштом місцевих землекористувачів їх було повністю відремонтовано.

Оновлювати вдалося все – пневмосистему, трансмісію, двигун, гідропідсилювач, гальмівну систему, електропроводку, фільтри, паливні баки. скло. З усіма цими завданням бобринецькі механіки вдало впоралися і нині бойові автомобілі вже повернулися до своїх відважних власників – бійців 34 і 42 батальйонів територіальної оборони Кіровограда.

Фото Віталія Москалика.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар