Юнацька бібліотека запрошує на музичні посиденьки, майстер-класи і уроки мужності

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Обласна бібліотека для юнацтва ім. О. М. Бойченка запрошує на заходи, які відбудуться протягом наступного тижня.

З 23 лютого у відділі мистецтв буде оформлено книжкову виставку «Художник-новатор: Казимир Малевич». Казимир Малевич вважається засновником безпредметного мистецтва. Його метою було “звільнити мистецтво від баласту предметного світу”.

23 лютого о 9.00 працівники відділу сприяння технічній творчості молоді проведуть майстер-клас «Листівка до 8 березня». Подарунок, зроблений своїми руками, найцінніший. Той факт, що ви щось придумали і зробили своїми руками, показує, як ви тепло ставитеся до людини, цінуєте і любите її.

23 лютого о 14.00, 24 лютого о 13.00 та 27 лютого 14.00 працівники відділу абонементу проведуть урок мужності «Герої не вмирають!». Ще рік тому ніхто з них й уявити не міг, що буде добровольцем на передовій. Справжніми героями сучасної України, є її мужні визволителі! Відкинувши всі слова про подвиг і звитягу, усі емоції, ми побачимо звичайних людей: комбайнерів і вчителів, банківських працівників і слюсарів, фермерів та програмістів, водіїв та музикантів… Проте, вони володіють надзвичайним даром – всеперемагаючою любов’ю до України, вірою у свій народ.

23 лютого о 14.00 працівники відділу сприяння технічній творчості молоді проведуть майстер-клас з візуалізації бажань «Карта бажань». Всі знають про те, що мріяти не шкідливо. Завітавши на захід Ви навчитесь втілювати свої бажання у реальність.

24 лютого працівники відділу сприяння технічній творчості молоді проведуть слайд-бесіду «Першоджерела Київської Русі». Захід присвячено Міжнародному дню рідної мови.

24 лютого о 13.45 працівники відділу популяризації книги проведуть чергове засідання лекторію «Молодь і право» на тему «Особливості участі неповнолітніх у цивільних правовідносинах». Окремо про особливості участі неповнолітніх у цивільних правовідносинах розповість фахівець з Головного управління юстиції у Кіровоградській області Катерина Пільгуй.

24 лютого о 8.00 працівники відділу мистецтв проведуть слайд-бесіду «У світі етикету». Гарні манери відіграють важливу роль в суспільному житті людини. Завітавши на захід ви більше дізнаєтесь про норми поведінки в суспільстві та навчитесь гарним манерам, які знадобляться протягом життя.

З 25 лютого у відділі абонементу буде оформлено нову книжкову виставку з циклу «Знайомтесь ‒ література Європи: Балтійські країни».

25 лютого з 18.00 до 20.00 відбудеться «Креативна середа». Цього разу у бібліотеці співатимуть організатори «Акустичної п’ятниці» Олександр Теплих та Аліна Шевченко. Також на усіх, хто завітає увечері до книгозбірні, чекають настільні ігри, інтерактивна гра-пазл, ексклюзивна фотостудія від професійного фотографа, виставка нової літератури та цікаві майстер-класи.

1 березня з 12.00 до 15.00 вже традиційно запрошуємо на засідання студії творчого настрою «фАРТ». Цього разу члени засідання працюватимуть над «Патріотичною вишивкою – оберегом». Проведе майстер-клас майстриня з вишивки Вікторія Шкабой.

Для роботи Вам знадобляться:
– канва (10х5 см)
– нитки муліне блакитного та жовтого кольорів;
– голка;
– нитки білі;
– скоч двосторонній;
– ножиці;
– тоненька мотузка (30см).

Час та дата проведення заходів може змінюватись. За докладною інформацією звертайтеся до обласної бібліотеки для юнацтва ім.О.М.Бойченка :
тел. 0954712767 Букач Тетяна Станіславівна – завідувач сектору соціокультурної діяльності;
0669457664 Корінь Христина Володимирівна – головний бібліотекар сектору соціокультурної діяльності.
Адреса: вул. Декабристів 6\15. Сайт: http://www.lib.kr.ua
Працюємо щодня з 9.00 до 18.00, вихідний — субота.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар