Прокурор Кіровоградської області: Роковини Майдану. Зроблю все, аби винні були покарані

Прокурор Кіровоградської області Анатолій Коваленко запрошує громадськість до співпраці зі слідством з метою збирання доказів у кримінальному провадженні, пов’язаному з подіями Євромайдану.

За словами Анатолія Івановича першочерговим завданням для прокуратури регіону є закінчення розслідування кримінальних проваджень, що стосуються учасників масових акцій на Кіровоградському Майдані, повідомляє прес-служба прокуратури Кіровоградської області

«18-20 лютого 2014 року вписані, як чорні дати в історії сучасної України. Саме в ці дні загинуло найбільше Героїв Небесної Сотні, одним із них був наш земляк Віктор Чміленко. Тому прошу небайдужих мешканців Кіровоградщини, які володіють будь-якою інформацією щодо протиправних дій посадовців органів виконавчої влади під час організації мітингів у січні – лютому минулого року, звертатися до прокуратури, у тому числі до мене особисто. Я зроблю все від мене залежне, щоб винні у подіях, які мали місце на Кіровоградщині, були покарані!» – запевнив прокурор.

Конфіденційність щодо осіб, які нададуть відповідну інформацію гарантується.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар