Святослав Вакарчук надихнув кіровоградського курсанта на благодійність (ФОТО)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Курсант Кіровоградської льотної академії перерахував стипендію на підтримку армії і у відповідь отримав фото від волонтера: на що були витрачені його кошти.

Як розповів Першій електронній курсант Михайло Грекуляк, надихнув його Святослав Вакарчук, який нещодавно зібрав 10 мільйонів. Тому хлопець вирішив зробити і свій, хоч невеликий, але вклад у благодійну справу всієї країни. Тим паче він завжди намагався допомагати армії, тож це не перший його внесок.

«Спочатку я не хотів про це взагалі говорити, – говорить Михайло, – Мене батьки з дитинства вчили, що не варто кричати про свої добрі справи. Треба їх просто мовчки робити. Але потім я подумав, що якщо мене надихнув Святослав, то чому б мені не надихнути когось? Нехай навіть таким невеликим вчинком.»

Курсант виклав фотографії на своїй сторінці у соціальні мережі і сподівається, що вплине цим вчинком на своїх знайомих: «Можливо хтось зайде до мене на сторінку, побачить фото і просто задумається, що час міняти країну і варто почати з себе».

Волонери надіслали фото рації Baofeng UV-5R.

Фото зі сторінки Михайла Вконтакті.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар