Жителі Новгородківського району активно допомагають армії

Жителі Новгородківського району ремонтують військову техніку, збирають продукти харчування  та гігієнічні набори для української армії.


Жителі Новгородківського району продовжують ремонтувати військові автомобілі для української армії, повідомляє кореспондент Першої електронної . На цьому тижні в зону АТО відправлено черговий відремонтований автомобіль «Урал», який належить 34-му батальйону територіальної оборони м. Кіровограда. Всі ремонтні роботи проводилися на території Вершино-Кам’янської сільської ради працівниками приватного підприємства «Кант-2000».

В черговий раз громади Новгородківщини оперативно організували збір продуктів харчування для наших воїнів, які воюють в зоні антитерористичної операції. Так, у четвер Верблюзькою, Інгуло-Кам’янською, Новомиколаївською, Новоандріївською, Митрофанівською та Тарасівською територіальними громадами передано для військової частини А-0680 (ІІІ полк спецпризначення м. Кіровоград) близько двох тонн продуктів харчування. Ця провізія вже відправлена в Донецьку область і передана військовослужбовцям цієї частини.

За сприяння Вершино-Кам’янського сільського голови Віктора Дімітрієва для воїнів-земляків, які воюють на сході України придбано десять гігієнічних наборів, куди входять: рушники, засоби особистої гігієни для чоловіків, гребінці та інше. Ці набори нашим хлопцям передадуть волонтери районної волонтерської організації «Новгородківщина для своєї армії» в найближчий час.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар