Кіровоградців запрошують на відкриття міжнародної фотовиставки (анонс)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

20 лютого 2015 р. о 15.00 в обласній бібліотеці ім. Д.Чижевського відбудеться відкриття міжнародної фотовиставки Євгена Мельникова та Олександра Віницького “Фотографія без кордонів”.

Автори світлин – наші земляки, проте вже багато років проживають за кордоном: Євген Мельников – в Ізраїлі, Олександр Віницький – в Німеччині. Але фотографи не поривають зв’язків із рідним містом, де народилися і зробили перші кроки у фотомистецтві.

Євген і Олександр знають один одного і підтримують дружні стосунки з молодих років, коли разом працювали фотографами в проектно-конструкторському інституті, де Олександр навчив Євгена азам фотозйомки. Обидва фотографи мають професійну освіту та досвід проведення персональних виставок, беруть участь у різноманітних фотоконкурсах. Олександр Віницький – член спілки фотохудожників України. Мистецтво фотографії для авторів – це можливість усвідомлення минулого й сьогодення, пошук гармонії у житті й спроба зазирнути у майбутнє. За допомогою фотографії вони намагаються розповісти історію життя і поділитися власними враженнями.

Експозиція складає понад 50 світлин. Серед фотографій — портрети, пейзажі, стріт-фото.

На виставку запрошуємо професійних фотохудожників, аматорів, прихильників фомистецтва, друзів та близьких авторів виставки.

Протягом презентації відбудеться он-лайн інтерв’ю з

Євгеном Мельниковим (Ізраїль) та Олександром Віницьким (Німеччина) за допомогою SKYPE-технологій.

Всіх, кого цікавить світ фотографії,
запрошуємо на відкриття
20 лютого на 15 годину за адресою:
вул. Велика Перспективна, 24,
Обласна універсальна наукова бібліотека ім. Д. Чижевського,
відділ документів з економічних, технічних та природничих наук
(2 поверх)

Поширити:

Залишити коментар:

коментар