Працівники Критого ринку та хлібороби звернулися до кіровоградців за допомогою

Сьогодні, 17 лютого, громадськість познайомилася ще з однією ініціативною групою кіровограців – волонтерською організацією «Тільки разом ми сила», яка допомагає забезпечувати військових у зоні проведення АТО найнеобхіднішими речами.

Тетяна Сила – звичайна жінка з активною життєвою позицією. Коли від раку помер її брат – зайнялася допомогою дітям. Ось уже 8 років як вона опікується онкохворим малюками. Коли почалася війна, левову частку своїх сил, коштів та вільного часу Тетяна подарувала волонтерству. Єдиними її соратниками були друзі, родичі, колеги з ринку, які ніколи не відмовляли у допомозі, і за це пані Тетяна їм дуже вдячна.

«Але коли з шухляди брати більше нічого – треба звертатися за допомогою до людей, – говорить Тетяна Сила. – Ми об’єдналися з однодумцями, зареєстрували волонтерську організацію, створили банківський рахунок, щоб заручитися підтримкою простих громадян».

Гочі Мдзіранашвілі, «бойовий» побратим пані Тетяни, – звичайний фермер-хлібороб з Ульяновського району, який займається волонтерством ще з часів Майдану. Кожні 3-4 дні він відвозить на схід допомогу військовим. Ділиться з ними всім, що має сам: м’ясом, крупою, хлібом.

«Багато волонтерів перейшли на більш високий рівень – займаються закупівлею дороговартісного військового оснащення: тепловізорів, автомобілів, безпілотників. Але проста допомога у вигляді пиріжків, шкарпеток, дутиків, форми – теж необхідна. На війні все швидко зношується», – ділиться Гочі Мздінарашвілі.

Волонтери просять кіровоградців не забувати – в країні війна. І без нашої спільної допомоги та підтримки солдатам ніяк не обійтися. Тому для всіх небайдужих номер карти ПриватБанка: 5168 7423 3008 4561.

Гочі Мздінарашвілі: (067) 520-30-70.

Тетяна Сила: (099) 042-52-74.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар