Новий скандал у «безправному грутожитку»

Новиною для Ольги Логвіненко, мешканки кімнати №641  гуртожитку по проспекту Університетсьому, 21 , стало прийняте напередодні рішення виконавчого комітету. За цим рішенням вказане приміщення, а також приміщення кімнати № 642 площею 16,5 кв.м, перевели з категорії нежитлових в житлові, згідно заяви власника даних приміщень Щорби Миколи Володимировича.

З питанням, яким чином вдалась така дивовижна юридична операція, жителі гуртожитку звернулись до секретаря міськради Івана Марковського. Як з`ясувалося, згідно нотаріально завірених договорів купівлі-продажу, що були надані міськраді, власником приміщень №641 та №642, дійсно є Микола Щорба. Дані приміщення вже неодноразово перепродувались, не зважаючи на той факт, що в одній з цих кімнатат постійно проживала мати-інвалід із сином.

Під час зустрічи Іван Марковський дав мешканцям гуртожитку обіцянку, вже в понеділок рішення виконкому щодо вище вказаних приміщень буде скасовано. Однак пояснив, по суті це ситуацію не змінить, адже власником гуртожитку й надалі залишається ПП «Вагран», а значить в будь який момент ситуація може повторитись.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар