Кіровоградцям пропонують обрати найромантичніший фільм

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Інтернет-голосування за найромантичніший фільм почалося. Вперше українці будуть дивитися по телевізору той фільм, за який вони проголосують.

Який фільм вам подобається найбільше? Відповіді на це питання можуть варіюватися: на смак і колір всі фломастери різні. Але виявляється, питання сімейного спору за телевізійний пульт можна вирішити більш цивілізовано − шляхом інтернет-голосування.

Таку можливість дав абонентам провайдер цифрових розваг ВОЛЯ: спеціально до Дня закоханих компанія запропонувала проголосувати за найромантичніший фільм, щоб дивитися його 8 Березня у вечірньому ефірі телеканалу «ВОЛЯ Cine+ Legend».

Віддати свій голос можна прямо на абонентському порталі «Мій кабінет». А ознайомитися зі стрічками, запропонованими для голосування, можна під час марафону «Романтичний вікенд», який проводиться на цьому ж каналі у вечірні години 13−15 лютого.

У святковому кіномарафоні братимуть участьлегендарні бестселери від кіностудії NBCUniversal, присвячені неймовірним історіям кохання: «Кінг-Конг» (2005), «Знайомтесь, Джо Блек» (1998), «Ноттінг Хілл» (1999), «Прості складнощі» (2009), «Куди приводять мрії» (1998), «З Африки» (1985) і «Далеко-далеко» (1992).

Голоси приймаються до 1 березня. Результати голосування буде оголошено напередодні Міжнародного жіночого дня. У цей же день серед учасників голосування визначать власників кіноподарунків.

Іванна Сергієнко

Поширити:

Залишити коментар:

коментар