Сьогодні і завтра в Бобринецькому районі – дні жалоби

У зв’язку із загибеллю під час проведення антитерористичної операції бобринчанина – військовослужбовця 17-го батальйону територіальної оборони Ігіта Сагателовича Гаспаряна – 13 і 14 лютого на території Бобринецького району оголошено Днями жалоби.


Відповідно до розпорядження голови Бобринецької райдержадміністрації від 12 лютого 2015 року № 67-р “Про день жалоби” у ці дні на будинках і спорудах місцевих органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій по всій території району буде приспущено Державний Прапор України, відмінено проведення розважально-концертних заходів, спортивних змагань.

Адміністрація району сподівається, що людяність виявлять власники дискотек, кафе, барів, де заплановано розваги до Дня Валентина, а бобринчани утримаються від салютувань і феєрверків.

Завтра у Бобринці відбудеться траурна церемонія прощання із зігиблим героєм. Поховають Ігіта Сагателовича Гаспаряна 14 лютого 2015 року в селі Червонопілля. Церемонія прощання на малій батьківщині воїна розпочнеться о 12.00.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар