Укрпошта пропонує кіровоградцям поцілуватись

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Укрпошта запрошує всіх закоханих відзначити День святого Валентина разом і долучитися до всеукраїнського флеш-мобу “Поцілунок на пошті”, який відбудеться з 13 по 17 лютого в кожному відділенні Укрпошти.

До ліричної акції можуть долучитися всі закохані без вікових обмежень. Що необхідно зробити:

1. Взяти за руку свого коханого і привести його у дні проведення акції до найближчого відділення поштового зв’язку.
2. Здивувати всіх відвідувачів пошти пристрасним поцілунком.
3. Зафіксувати мить свого поцілунку на фото і прослідкувати, щоб у кадр потрабила будь – яка атрибутика Укрпошти: поштова скринька, логотип, вивіска відділення Укрпошти, тощо.
4. Викласти фото на сторінці Укрпошти у Facebook (https://www.facebook.com/ukrposhta), а також продублювати на своїй сторінці у будь-якій іншій соцмережі із 13 по 17 лютого 2015 року.
5. Розказати про акцію до Дня святого Валентина усім своїм друзям.
6. Для отримання нагороди зателефонувати за номером (044) 323 20 55.

Переможцем акції стане пара, фотографія якої матиме найбільшу кількість лайків. Закохані отримають унікальний подарунок від Укрпошти – «власну марку» з цим самим фото. Переможця акції визначатимуть за кількістю лайків на 18.00 17 лютого. Фото-переможець буде також опубліковане на сайті Укрпошти та у ЗМІ.

Довідково:
Власна марка – це чудовий спосіб привітати Ваших друзів та рідних. Все що Вам необхідно – завітати на сайт www.ukrposhta.ua, завантажити необхідне зображення, обрати марку та конверт, і оригінальний подарунок готовий. Здивуйте близьких, подаруйте їм яскраві враження!

Служба інформаційної підтримки: (044) 32 32 099.
Зайдіть до нас на сайт: www.ukrposhta.ua.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар