На Кіровоградщині розгорівся черговий скандал через МТС

Активісти «Батьківщини» ініціюють звернення до прокуратури з приводу встановлення в центрі селища Компаніївки потужної вежі МТС.

Про це Першій електронній повідомила прес-служба Кіровоградської
обласної організації ВО «Батьківщина».

«До збору підписів під цим зверненням долучилися сотні мешканців цього населеного пункту. Людям не байдуже, адже поряд з місцем, де монтують вежу знаходяться, серед іншого, і школа, і лікарня, а, як відомо, вплив випромінювання цих веж ніхто не досліджував, отже серйозних підтверджень їхньої нешкідливості ніхто не має», — йдеться в прес-релізі.

Як повідомляють члени ініціативної групи, представники цього мобільного оператора наразі не мають необхідних дозвільних документів. Селищний же голова запевняє, що місцеві депутати проголосували за виділення землі під цей об’єкт ще минулого року. Але, як стало відомо із достовірних джерел, тоді мова йшла зовсім про інше місце, аж не як не про центральну частину Компаніївки.
Зазвичай у інших населених пунктах України МТС отримує відмову на монтаж своїх веж у центрі селищ і міст.

«На жаль, представники МТС у Компаніївці з чиєїсь легкої руки зуміли вдатися до махінацій. Відтепер залишається питання, чи зможе місцева громада відстояти свої права, адже встановлення вежі йде повним ходом, а значить дорога кожна година. Є надія, що правоохоронні органи дослухаються до людей», — сказано в ньому.

Нагадаємо, 23 жовтня аналогічний конфлікт навколо будівництва вежі стався у Кіровограді.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар