Сьогодні у Кіровограді вшанують пам’ять лідера гурту “Скрябін” (анонс)

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

11 лютого о  18:00 у галереї «Єлисаветград» (вулиця Пашутінська, 36) відбудеться вечір пам’яті трагічно загиблого лідера гурту «Скрябін» Андрія Кузьменка.

Вхід вільний.

Зараз Кузьму Скрябіна називають іконою українського року і звідусіль заголовки кричать про щирість та мудрість Андрія. Відучора. А талантом він був завжди. Патріотом держави був завжди. Був щирим, простим і, водночас, мудрим все життя був, закликав до патріотизму, взаєморозуміння. Він був таким все життя, а країна дізналась про це учора – коли серце Андрія Кузьменка зупинилось. Невже, щоб людину почули їй треба загинути?

2 лютого вранці країну сколихнула страшна новина: у ДТП загинув відомий українець, лідер гурту «Скрябін» Андрій Кузьменко. Увечері кіровоградці вийшли на центральну площу міста, щоб запалити лампадки біля чорно-білої фотографії Кузьми.

Андрій Кузьменко — співак, письменник, телеведучий, продюсер, актор, лідер гурту «Скрябін». «Кузьма» для друзів та «Скрябін» для прихильників, і просто щирий українець для свої держави. Життя Андрія обірвалось на 47 році життя.

Вічна пам’ять

Сторінки у соціальних мережах Вконтакті та Фейсбук

Поширити:

Залишити коментар:

коментар