На Олександрійщині за європейські гроші відремонтують амбулаторію і дитсадок

Координатор Проекту ЄС/ПРООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду – ІІІ» в Кіровоградській області Олена Радул провела презентації третьої фази Проекту та підписала договір про спільне пратнерство з двома сільськими радами Олександрійського району, які стали учасниками Проекту — Червонокам’янська та Олександрівська.

 Про це кореспондента Першої електронної повідомив заступник голови Олександрійської районної ради Богдан Куруп. На Олександрійщині участь у третій фазі проекту крім названих сільських громад братимуть ще Новопразька та Шарівська. У ході зустрічі Олени Радул з представниками Червонокам’янської і Олександрівської сільськими громадами було визначено, що у Кам’янці гроші Європейського Союзу використають на ремонт даху місцевої лікарської амбулаторії. Червонокам’янський сільський голова Тетяна Бессараб запевнила координатора, що їхня громада вже готова до впровадження і подальшої реалізації міні-проектів.

В селі Олександрівка громада визначила, що європейські кошти варто спрямувати саме на ремонт дитячого садка, який  потребує заміни старих вікон та дверей на енергозберігаючі.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар