Перша поразка “Зірки” у Полтаві

Кіровоградська «Зірка» провела третю гру в рамках Кубку Віктора Пожечевського на навчально-тренувальному зборів в Полтаві. Сьогодні, 10 лютого, наш футболісти зіграли з охтирським «Нафтовиком-Укрнафтою», але, на жаль, не змогли здобути перемогу.

Суттєву роль в перебігу гри відіграла холодна погода, яка не сприяла активним діям футболістів обох команд. Вся зустріч пройшла загалом у рівній боротьбі. Часом були моменти у гравців «Зірки» (двічі на вістрі атаки був Артем Щедрий), часом – у наших суперників, а призначений пенальті у ворота «Зірки» наприкінці матчу виглядав нелогічним і не відповідав перебігу гри. Все почалося з передачі у штрафну кіровоградської команди, але наші захисники вибили м`яча занадто слабо, чим скористалися охтирчани. Гравець, який зараз перебуває на перегляді в «Зірці», ціною порушення правил у штрафному майданчику на 86-ій хвилині ліквідував небезпеку. Суперники з 11-метрової позначки свого шансу не змарнували, забивши єдиний гол у матчі.

Після двох розгромних перемог, кіровоградська команда зазнала першої поразки, не отримавши позитивного результату. Проте, тренерський штаб задоволений тим об’ємом роботи, що виконують футболісти на зборі, адже головна задача – підготувати команду до старту весняної частини чемпіонату.

Наступну гру кіровоградська «Зірка» проведе 13 лютого проти «Сум».

«Нафтовик-Укрнафта» (Охтирка) – «Зірка» (Кіровоград) – 1:0 (0:0).

За матеріалами офіційного сайту ФК “Зірка”

Поширити:

Залишити коментар:

коментар