Ветерани-афганці подарували військовим баню на колесах

Олександрійці  передали бійцям 17-го кіровоградського батальйону, який нині дислокується під Горлівкою, днями було передано мобільний банно-пральний комплекс.

Як розповідає Першій електронній очільник громадської організації Валентин Кондрескул, це не перша допомога, ініційована ветеранами-афганцями, активістами громадської організації «Олександрійська районна спілка ветеранів війни в Афганістані» за сприяння ТОВ «УкрАгроКом». Мобільну баню ветерани виготовили для військовослужбовців-земляків, які нині воюють в складі 17-го батальйону.

– Міні-будинок на колесах або як ми ще кажемо мобільний банно-пральний комплекс це не що інше, як армійський кунг, встановлений на шасі причепу КАМАЗу. Сама будка перебудована як ззовні, так і зсередини і має кілька відсіків. В одному розміщена буржуйка, дизель-генератор на 4,5 кВт та бак, що підігрівається, а в іншому – ємність для гарячої та холодної води, електронасос, умивальник, дзеркало та пральна машина, окремо встановлено ще й душ. Всередині армійського кунгу все облаштовано таким чином, що можна і стаціонарно підключитися до електроживлення, – повідомив громадський активіст В. Кондрескул.

Окрім того, представники ветеранської організації транспортували на фронт і причеп з дровами, необхідними для роботи банно-прального комплексу. Доставили солдатам ковдри, фрукти, овочі, й солодощі, зібрані небайдужими мешканцями Олександрійського району.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар