Кіровоградську Лісопаркову окупували велосипедисти (ФОТО)

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Сьогодні, 8 лютого, в Кіровограді в районі лісового масиву «Лісопаркова» відбулися четверті щорічні зимові аматорські велоперегони, ініціатором й організатором яких є місцевий велоклуб «Там, де ми».

Як розповів Першій електронній координатор змагань Юрій Коровайченко, цього року до велогонки долучилося близько 40 любителів велоспорту з Кіровоградщини і один гість із Запоріжжя.

Майже половина велосипедистів – представники клубу «Там, де ми», які є активними учасниками всіх велозмагань в Кіровоградській області та за її межами. У Лісопарковій аматори змагалися у трьох категоріях: чоловіки, жінки і ветерани (від 40 років і старші). А призи для любителів велоспорту забезпечили власне клуб «Там, де ми» (кубки власного виробництва), кіровоградський центр фізичного здоров’я «Спорт для всіх» (медалі та грамоти) та клуб здоров’я «Драйв» (місячний абонемент для переможців).


Щороку велозмагання на Кіровоградщині набувають все більшої популярності й організатори подібних турнірів сподіваються, що незабаром кількість учасників сягне сотні, а то й більше. Бо велоспорт – це передусім здоров’я.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар