Кіровоградщина допомагає Донецькій та Луганській областям подолати наслідки війни

Кіровоградщина вже декілька місяців поспіль робить все можливе, аби підтримати регіони, які сьогодні страждають від бойових дій.

Працівниками управління ДСНС в Кіровоградській області організовується супровід та доставка гуманітарних вантажів на схід, де люди потребують як моральної, так і матеріальної підтримки – повідомляють Першій електронній газеті в прес-службі ДСНС у Кіровоградській області.

У суботу, 7 лютого з Кіровограда у супроводі рятувальників до Северодонецька Луганської області, куди наразі перенесено усі обласні установи, було доставлено найнеобхідніші для життя речі: чавунні печі, матраци, намети. Рятувальники відповідали за те, щоб вантаж прибув неушкодженим та у найкоротші терміни.

Цього ж дня до Краматорська, тимчасового адміністративного центра Донецької області, у супроводі кіровоградських рятувальників прибув гуманітарний вантаж із Кіровоградщини – більше 20 кубометрів лісу-кругляка, який був закуплений по собівартості у ДП “Чорноліське лісове господарство”.  Далі лісоматеріали перевантажать і доставлять у Маріуполь.

Варто нагадати, що на одній із останніх апаратних нарад голова облдержадміністрації наголосив, що Кіровоградщина активно співпрацює із місцевими підприємцями щодо надання фінансової допомоги для закупівлі будівельних матеріалів для відбудови об’єктів інфраструктури Маріуполя. Крім того йшлося і про закупівлю лісоматеріалів. Кошти для надання гуманітарної допомоги східним регіонам акумулюються на рахунках Благодійного фонду підтримки українських військовослужбовців.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар