За останній тиждень на Кіровоградщину прибуло 88 переселенців

Вчора, 5 лютого, до Кіровограда знову прибули жителі Донецької області. Через загострення ситуації вони змушені були виїхати з рідних містечок та селищ.

За сприяння міжрегіонального штабу з питань переселенців, людей доправили до Києва, а вже звідти – до Кіровограда – повідомляють Першій електронній газеті в прес-службі ДСНС в області.

Психологи Управління ДСНС зустріли на залізничному вокзалі родину з Дебальцевого – пенсіонерку з сином та 74-річну жінку, яка прибула з Ясинуватського району. Разом з психологами на вокзалі чергували і медики швидкої. Рятувальники надали екстрену психологічну допомогу людям. За словами самих переселенців, вони змушені були жити під свистом куль та снарядів, без світла, газу та води. Тож, коли стало зовсім небезпечно для життя, вирішили виїхати.

Обласний штаб організував переїзд людей до геріатричного відділення Кіровоградського психоневрологічного інтернату. Тут створені гарні умови та забезпечено харчування.

Кількість переселенців, які прибувають до Кіровоградщини, зростає. Лише впродовж останнього тижня прибуло 88 чоловік. Всього ж тут проживає майже 9 тисяч людей, які залишили район бойових дій.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар