На Олександрівщині досі не вирішили, на що витратити європейські гроші

Координатор Проекту ЄС/ПРООН “Місцевий розвиток, орієнтований на громаду – ІІІ” в Кіровоградській області Тетяна Головченко провела презинтації третьої фази Проекту та підписала договір про спільне пратнерство з двома сільськими радами, які стали учасниками Проекту – Голиківською та Розумівською.

Про це кореспондента Першої електронної повідомив перший заступник голови районної державної адміністрації Василь Кириченко.

На Олександрівщині участь у третій фазі Проекту крім названих сільських громад братимуть ще Соснівська та Михайлівська. У ході зустрічі Тетяни Головченко та представників районної ради з Голиківською та Розумівською сільськими громадами було визначено, що у Голиковому гроші Європейського Союзу будуть використані на облаштування місцевої школи.

У Розумівці  на що використати запропоновані ЄС кошти  ще не визначилися – або на ремонт ФАПу, або на розвиток та оснащення сільськогосподарського кооперативу.

„ Не так важливо, яке рішання прийме громада, головне, що й перша, й друга пропозиції підуть лише на користь сільським жителям”, – зазначив Сергій Кириченко.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар