Обласна бібліотека для юнацтва ім. О. М. Бойченка запрошує (анонс)

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Обласна бібліотека для юнацтва ім. О. М. Бойченка запрошує на масові  заходи, які відбуватимуться в закладі з 2 по 8 лютого.

З 2 лютого у відділі популяризації книги буде представлено книжкову виставку «Роми: культура, традиції, звичаї», на якій представлені книги, періодичні матеріали, та матеріали з мережі Інтернет, які розповідають про місце ромів в сучасній світовій спільноті, особливості традицій та культури. Також на виставці буде представлена художня література про ромський народ та про видатних діячів цієї народності.

З 2 лютого у відділі мистецтв буде оформлено книжкову виставку «Архітектурні скарби України», яка розповість кожному з відвідувачів виставки про багату й різноманітну архітектурну спадщину нашої країни, про видатні пам’ятки українського зодчества та їх творців. Зрозуміти та побачити красу і неповторність архітектурних споруд, велич витворів людського розуму допоможуть фотоілюстрації і репродукції творів художників.

3 3 лютого у відділі мистецтв буде оформлено виставку творчих робіт молодої талановитої художниці Світлани Хавроненко. Світлана закінчила КДПУ ім. В. Винниченка, довгий час працювала викладачем живопису та малюнка у Кіровоградському інституті регіонального управління та економіки. У період педагогічної діяльності організовувала виставки творчих робіт студентів, проводила майстер-класи.

Більшість картин, представлених на виставці, виконані у надзвичайно цікавій техніці – енкаустика. Це слово – давньогрецьке, має значення «мистецтво випалювання», малювання фарбованим бджолиним воском. Запрошуємо усіх бажаючих познайомитись з творами художниці.

З 29.01 по 10.02 бібліотека спільно з громадською ініціативою «Армія SOS» започаткували акцію «Валентинки для військових». Усі бажаючи зможуть власноруч виготовити чи принести валентинки, листівки, малюнки, поробки, все те, що зможе підняти патріотичний дух наших бійців й підтримати їх. Не будьте байдужими, підпишіть листівку, намалюйте малюнок або зробіть невеликий подарунок власними руками й приносьте до бібліотеки. В рамках акції у бібліотеці 3 лютого о 12.45 та 6 лютого о 13.10.пройдуть майстер-класи з виготовлення валентинок для військових.

8 лютого з 12.00 до 15.00 відбудеться нове засідання студії творчого настрою «фАРТ» на тему «Романтична валентинка».

Валентинки — маленькі вітальні листівки у вигляді сердечок, із добрими побажаннями, словами кохання, пропозиціями руки та серця чи просто жартами. З нагоди Дня Святого Валентина, який відзначатиметься незабаром, працівники бібліотеки пропонують кіровоградцям спробувати виготовити вітальну валентинку самостійно для себе або ж для наших воїнів, яким передадуть їх безпосередньо у зону АТО наші волонтери (в рамках акції «Валентинки для військових»).

Для виготовлення валентинок Вам знадобляться:
– ножиці;
– клей ПВА;
– картон (червоного чи красного кольору).

Час та дата проведення заходів може змінюватись. За докладною інформацією звертайтеся до обласної бібліотеки для юнацтва ім.О.М.Бойченка

тел. 0954712767 Рєзнік Тетяна Станіславівна – завідувач сектору соціокультурної діяльності;
0669457664 Корінь Христина Володимирівна – головний бібліотекар сектору соціокультурної діяльності.

Адреса: вул. Декабристів 6\15. Сайт: http://www.lib.kr.ua

Працюємо щодня з 9.00 до 18.00, вихідний — субота.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар