Бальнеологічна лікарня отримала 3 млн. грн.

Завдяки особистому втручанню голови ОДА Андрія Ніколаєнка Знам’янська бальнеологічна лікарня отримала виграні тендерні кошти за обслуговування соцстрахівських путівок.

Про це Першій електронній повідомили в управлінні інформаційної діяльності Кіровоградської ОДА

Із проблемою отримати майже 3 млн. соцстрахівських гривень через столичне казначейство Знам’янському бальнеозакладу самотужки не вдалося, тому питання кілька разів обговорювалося в облдержадміністрації.

Голова ОДА Андрій Ніколаєнко вирішення проблеми взяв під особистий контроль, і лікарня нарешті отримала фінансове відшкодування.

«Знам’янська бальнеологія – унікальний лікувальний заклад, який упродовж десятків років практично не розвивався, не ремонтувався, а отже – відстав від сучасних технологій і вимог стосовно надання якісних, комфортних лікувальних послуг. Сьогодні існує ще багато інфраструктурних проблем, але обласна влада не зніматиме з порядку денного розвиток цієї лікарні, крок за кроком ми будемо шукати шляхи для проведення ремонтів, модернізацієї цього лікувального закладу, аби він відповідав сучасним стандартам», – зауважує голова ОДА.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар