На Дворцовій ліквідують нелегальні споруди (ФОТО)

Сьогодні почався демонтаж літнього павільйону “Черчілль Паб”. Це друга забудова без дозвільних документів, яку демонтують на вулиці Дворцовій за рішенням міської влади.

Припис ліквідувати споруди, що без дозвільних  документів збудували на вулиці Дворцовій власники закладів громадського харчування, нарешті почали виконувати. Перші літні майданчик розібрали біля кафе “BestBurger” та “Віденська кава” відразу після отримання відповідного припису. Через кілька місяців  звернень, пікетів та протестів павільйон на проїжджій частині вулиці Дворцовій демонтує і паб “Черчілль”.

Нагадаємо, що раніше керівники двох закладів, «Черчілля» та кав’ярні «Мокко», заявляли: міська влада змушує їх демонтувати виносні літні майданчики, розташовані на проїжджій частині вул.Дворцової згідно припису, чим позбавляє місто «європейського майбутнього». За їх словами, чиновник з управління архітектури, прізвище якого не називалося, обіцяв підтримку. Та невдовзі заклади, що розташовані по вул. Дворцовій починаючи з перехрестя з вул. В.Перспективною і до вул. Калініна, отримали листи — приписи демонтувати літні майданчики на зимовий період.

Секретар міськради Іван Марковський у розмові з журналістом Першої електронної заявляв: вулиця Дворцова є центральною, пішохідною, дозвіл надається тільки на встановлення тимчасових відкритих літніх майданчиків у період з квітня по жовтень, тож на зимовий період вони повинні бути демонтовані.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар