У Кіровограді поети читали вірші дуетом (ФОТО)

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Учора, 28 січня, у галереї «Єлисаветград» відбулась перша Битва поетів нового 2015 року, на яку зібрались більше сотні поціновувачів сучасної поезії.

Як повідомив кореспондент Першої електронної, тепер на битві можна виступати дуетом. Дмитро і Ольга записувались до участі, не називаючи своїх прізвищ, і виступали як один учасник. Їх поетичний діалог глядачі-судді удостоїли лиш другого туру, адже до фіналу Дмитро та Ольга не пройшли.

Новий стиль творчості продемонструвала і студентка Аня Гончаренко. Замість, звичних для битви, ванільних страждань про нерозділену любов, дівчина у стилі КВНівського стенд-апу розповіла свою версію того, як це почуття з’явилось. На думку Ані, світ має таке почуття як кохання завдяки тому, що колись давно дамочка, яка полюбляла ховатись від сонця під мереживною парасолею, захопилась красою садівника.

Зрештую, традиційна поезія взяла гору над творчою оригінальністю і в фінал вийшли такі поети: Марія Сидорак, Інна Колеснік та Оля Алєксєєнко. Перемогла поетична тендітність Марії Сидорак. Дівчина не вперше бере участь у Битвах. Наступну порчію творчості від Марії глядачі отримають на Битві Титанів, яка відбудеться наприкінці поетичного сезону.

 

Поширити:

Залишити коментар:

коментар