Кіровоградська ДАІ виявила 58 порушень у роботі громадського транспорту

Сьогодні, 21 січня, з 5 до 10 години ранку працівниками Державтоінспекції проводилось профілактичне відпрацювання програми «Маршрутне таксі», спрямованої на попередження порушень правил дорожнього руху водіями пасажирського транспорту.

За період відпрацювання, задіяним особовим складом було виявлено та припинено 58 порушень, допущених водіями маршруток та автобусів – повідомляють Першій електронній газеті в прес-службі УДАІ УМВС в Кіровоградській області.

Особливу увагу під час перевірок працівники Державтоінспекції виявили 6 випадків керування технічно несправними автобусами, 13 водіїв зазначеної категорії порушили правила зупинки та стоянки, 9 — відхилились від маршруту руху та 20 — перевозили пасажирів в кількості, що перевищує встановлену норму згідно з технічними характеристиками транспортних засобів. По одному випадку – порушення правил проїзду перехресть та створення аварійної ситуації. Також було виявлено 2 факти керування без відповідних документів та 1 — позагаражного зберігання автобусів.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар