Кіровоградські перевізники масово не виїхали на маршрут

Сьогодні, 21 січня, жителі віддалених районів Кіровограда не могли дістатися на роботу через неякісне обслуговування громадського транспорту.

Прес-служба ДАІ повідомляє, що сьогодні працівники кіровоградської Державтоінспекції провели оперативно-профілактичне відпрацювання,  спрямоване на попередження порушень Правил дорожнього руху водіями пасажирського транспорту.

Як стало відомо Першій електронній газеті, деякі перевізники, остерігаючись перевірки кіровоградської ДАІ, не випустили свої транспортні засоби на маршрут. В наслідок цього у місті виник транспортний колапс. Найбільше постраждали жителі Балашівки та Балки, які через зменшення кількості маршруток довго не могли дістатися на роботу.

«Сьогодні зранку не могла виїхати з дому – маршрутки з Балки ходили погано, – ділиться проблемою пані Людмила. – Ледь дісталася на роботу».

Статистики про те, скільки маршруток сьогодні, перевозили жителів міста, на жаль, немає. Є лише скарги кіровоградців, які стали заручниками не тільки транспортної реформи, а й свавілля перевізників.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар