Екіпаж “Бобринців” передав бойовий прапор бобринчанам

Екіпаж танку, який називають “Бобринці” на честь волонтерів з цього міста, подарував свій бойовий стяг благодійному фонду “Перемога”.

“Бобринці” – так називають бійці екіпаж танку на честь земляків водія-механіка Олександра Зороляка, волонтерів благодійного фонду “Перемога” з Кіровоградщини, міста Бобринця. “В екіпажі танку Т-64 з Бобринця тільки Олександр. Коли земляки-волонтери привозили продовольство в його частину, він завжди ділився з товаришами. Тож коли наші волонтери приїжджають на позиції, хлопці кажуть: “О, “Бобринці” приїхали!” Так і назвали екіпаж”, розповів журналісту Першої електронної волонтер благодійного фонду “Перемога” Анатолій Лінніков.

“Ми познайомились із Олександром під час його відпустки,  23 серпня. Я передав йому український прапор, щоб він був з солдатами, щоб зміцнював дух і завжди нагадував про рідний дім. Незадовго до дня святого Миколая Олександр привіз його додому. Бойовий стяг залишився у фонді. На фронт ми передали разом з Сашею Зороляком новий”, – повідомив волонтер.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар