Співробітники кіровоградського банку придбали спецобладнання для волонтерів

Співробітники Кіровоградської філії “ПриватБанку” придбали власним коштом та подарували жіночій “Кулінарній сотні” волонтерської організації “Армія SOS” сучасний вакуумуатор німецького виробництва та сотні спеціальних пакетів до нього.


“Про нагальну потребу у сучасному приладі для формування вакуумних упаковок сухих супів, борщів та інших страв, які так необхідні нашим захисникам в АТО ми говорили не раз і не один місяць. Звертались до всіх через регіональні засоби масової інформації, – розповідає Олена Коряк, організаторка та керівниця “Кулінарної сотні” Армії SOS. – Дуже приємно, що нас почули. І не просто почули, але й відгукнулись. Сьогодні ми вже матимемо змогу спробувати сформувати перші вакуумні упаковки, за допомогою яких ми зможемо відправляти нашим бійцям не лише сухі страви, а навіть пакувати рідкі страви, які будуть мати довгий термін зберігання”.

З вересня минулого року жіноча “Кулінарна сотня” в домашніх умовах, використовуючи власну побутову техніку, готує сухі обіди для бійців АТО. Близько 30 жінок об’єднались та щоденно ріжуть, сушать, пакують суміші овочів, які стануть смачним борщем чи супом на передовій. До речі, такі пакунки вже з нетерпінням чекають наші захисники. Адже приготувати гарячу їжу тепер значно простіше, зручніше та швидше. Досить закип’ятити воду та добавити в неї суміш. За декілька хвилин можна смакувати гарячею першою стравою.

“Сьогоднішній подарунок від “ПриватБанку” допоможе нам збільшити термін придатності сухих пакунків зі стравами, – продовжує Олена Коряк. – При вакуумації продуктів харчування не втрачається їх природній запах, колір ,не втрачаються вітаміни, які дуже потрібні для наших захисників. Тому, тепер, ми матимемо змогу ще більше готувати і не боятися того, що продукти швидко зіпсуються. Це надзвичайно цінний для нас подарунок”.

“Тепер ми впевнені, що наші хлопці завжди будуть харчуватися здоровою їжею, яку готуватиме для них працьовита «Кулінарна сотня», – розповідає Олександр Татаренко, заступник директора Кіровоградської філії ПриватБанку. – Благодійність вже стала стилем життя як Банку так і його співробітників. Турбота про армію виливається у перерахування коштів на підтримку сімей загиблих співробітників, придбання засобів захисту та предметів особистої гігієни для мобілізованих співробітників ПриватБанку, яких ми постійно підтримуємо. Ми вдячні нашим клієнтам, які перерахували значну суму коштів на благодійність, що надзвичайно приємно, адже цей факт доводить, що нам довіряють”.

Клієнти та співробітники банку беруть активну участь у забезпеченні всім необхідним центрів тимчасового перебування біженців у Дніпропетровську.

З червня 2014 клієнти ПриватБанку перерахували 16 918 085,84 грн на допомогу армії України і пораненим (дані на 15.01.2015 р). Кошти спрямовані на закупівлю бронежилетів, іншої армійської амуніції бійцям АТО, медичного обладнання та медикаментів для військових госпіталів.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар