Нічна бібліотека у Кіровограді: Вакула, мафія, півень Петька (ФОТО)

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Нічна бібліотека приваблює кіровоградців куди більше, ніж у свій звичний робочий час. 16 січня, Щедрий вечір у бібліотеці ім. Д. Чижевського вражав кількістю гостей та різномаїття творчих «страв».

Як повідомив кореспондент Першої електронної, свято було стилізоване під гоголівську Диканьку. Гості у квесті шукали своїх Оксану та Вакулу (тобто їх картинки), а знайшли ще купу різноманітних дійств. Наймасштабнішим дійством програми була постанова танцювального колективу студії хореографічного мистецтва «АЕЛІТА». Новорічна казка, у якій, звісно ж, добро перемагає зло.

Відділ іноземних мов перетворився на кодло мафіозі. Там навіть стільців не вистачало, адже пограти у «Мафію» було багато бажаючих.

Окрім того у бібліотеці діяли майстер-класи, які були цікаві не тільки діткам. А третій поверх заполонили результати більш складного хенд-мейду. Їх можна було і придбати.

Зіркою свята був півень Петька, який ворожив гостям на їх долю. Щоправда, виявилось, що Петька більше гурман, ніж естет чи ворожка. Щойно півня пускали на підлогу, він клював найближчу зернину, віщуючи будь що.

Аншлаг зібрав музично-поетичний куточок, де лунав чаруючий голос Олі Алєксєєнко під акомпанемент гітари Сергія Цигульського. Ці пісні змушували серце стискатись від кожного слова, адже дует виконував і авторські композиції, і пісні, присвячені бійцям АТО.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар