Група Креатив увійшла до рейтингу кращих роботодавців 2014 року

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

У рейтингу зі 150 кращих роботодавців України 2014 року Група Креатив зайняла 76 позицію.

Про це повідомляє прес-служба рейтингового проекту «Капітал 500. Найкращі роботодавці України».

У рейтингу враховані консолідовані думки різних аудиторій і експертів, що дозволило компанії набрати 43 бали зі 100 можливих. Група Креатив є одним з найбільших роботодавців Кіровоградської області. На сьогоднішній день на підприємствах компанії працює близько 3000 осіб.

Згідно з методологією рейтингу, бали кожної компанії за досліджуваними показниками зводилися воєдино з урахуванням спеціальних коефіцієнтів. До уваги бралися анкетні дані аналізованих компаній, оцінка професійних якостей HR-підрозділів експертною радою рейтингу, думка 750 студентів різних спеціальностей трьох вузів (Національний університет «Києво-Могилянська академія», Національний технічний університет України «Київський політехнічний інститут», Київський національний університет імені Т. Шевченко).

«Наша команда – це незмінний пріоритет Групи Креатив, тому ми постійно працюємо над удосконаленням умов праці наших співробітників, забезпечуємо їм стабільний і гідний дохід, а також надаємо широкий спектр можливостей для їх самореалізації та зростання», – прокоментував голова Наглядової ради Максим Березкін.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар