Кіровоградські візажисти малювали дерева на обличчі (ФОТО)

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Переможці української Битви стилістів, яка проходила у Миколаєві, дали майстер-клас кіровоградським візажистам. Гості вчили кіровоградців гратися з кольорами та малювати картини на людських тілах.

Як розповіла Першій електронній організатор майстер-класу Антоніна Іванова, це вже не перший мистецький захід, який вона організовує у Кіровограді.

«Маленька дитина не відпускає мене їздити по Україні на майстер-класи. Тому я подумала, чому б не привезти гостей до нас. Цього разу я запросила власницю школи візажу, яка перемогла на Битві стилістів у Миколаєві Іннесу Нікітіну», – зазначила вона.

 

Протягом двох днів миколаївська майстриня знайомила кіровоградок із серією косметики “Graftobian” альянсу компаній  “ТОП Косметікс” та показувала, як слід поєднувати кольори і робити яскраві, насичені макіяжі. Одним з основних інструментів візажиста є аерографа, за допомогою якого вона надавала різнобарвних кольорів людському тілу.  Фарбували все: шию, обличчя і навіть волосся.

Натхненні музикою і картинами відомих художників, кіровоградські візажисти на чолі з Іннесою Нікітіною  й самі спробували перенести зображення з полотен на обличчя моделей. «Забудьте, що перед вами красива дівчина. Ви бачите лише полотно для творчості!», – повторювала майстрня.

Гостя з Миколаєва відзначила привітність Кіровограда і його мешканців, а ще відкритість кіровоградських візажистів і їхнє бажання навчатися новому. «Часто візажисти звикають до однієї марки і не хочуть відкриватись новому. Вважають: «От я вся така знайка і мені нічого не треба». А в нашій сфері навпаки –  треба поглинати нові і нові знання, вчитись і удосконалюватись. От кіровоградські дівчата готові удосконалюватись, пробувати щось нове. Протягом цих двох днів у салоні панувала дуже гарна атмосфера. Взагалі Кіровоград – місто, насичене любов’ю», – зазначила Іннеса.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар