Держфінінспекція повернула державі 25,4 млн грн

 Держфінінспекція в Кіровоградській області впродовж січня-грудня 2014 року забезпечила відшкодування втрат на суму 25,4 млн грн.

Держфінінспекція в Кіровоградській області упродовж січня-грудня 2014 року забезпечила усунення порушень, що призвели до втрат фінансових і матеріальних ресурсів, на суму 25,4 млн грн. З них відшкодовано і поновлено втрат на суму 21,5 млн грн та забезпечено надходження фінансових ресурсів до бюджетів, бюджетних установ і організацій на суму 3,9 млн грн, повідомили Першій електронній у прес-службі Державної фінансової інспекції в Кіровоградській області.

Відповідно до переданих матеріалів ревізій правоохоронними органами розпочато 36 досудових розслідувань. За результатами контрольних заходів органами місцевого самоврядування, керівниками підприємств, установ, організацій прийнято 184 управлінських рішення.

За допущені фінансові порушення 424 посадові особи притягнуто до адміністративної відповідальності, 221 – до дисциплінарної й матеріальної відповідальності, у т.ч. 8 осіб звільнено із займаних посад.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар