Кіровоградців чекає ніч шалених розваг у бібліотеці (АНОНС)

16 січня обласна бібліотека ім. Д. Чижевського, єдиний раз на рік відчинена з 18.00 і до опівночі. Цьогорічне свято проходить в стилі гоголівських творів, зокрема славнозвісної «Ночі перед Різдвом».

Бібліотека ім. Д. Чижевського запрошує молодь прийти в стилізованих костюмах гоголівських персонажів – Оксани і Вакули. На святі кожен з хлопців і дівчат отримає частину картинки і якщо пазли співпадуть, щасливчиків як мінімум очікує приз, а як максимум – весільна фотосесія – повідомляють Першій електронній організатори веселих ігрищ..

Складаючи програму, креативні бібліотекарі намагалися знайти забави для кожного. Дорослі запрошуються в кімнату запитань-відповідей «Балачки в темряві», SHORT films (комедійне кіно), на святкову акцію «Побажай добра ближньому» і виступи молодих поетів, де звучатиме авторська музика (гітара).

На дітей очікує справжнє привілля. Такої феєрії забавок не було навіть під час літніх канікул. Отже, серед розваг: численні веселощі в дитячих кімнатах, одна з яких супернова на другому поверсі, майстер-класи «Лотос-квітка чистоти», браслети-обереги, квіти з паперових серветок і овечки як символ прийдешнього року – це все можна безкоштовно створити разом з друзями, подарувати близьким чи залишити на згадку про щедрий бібліотечний вечір.

На розумників чекають на інтелектуальному турнірі «Музична своя гра» і «Відеоквартет», чи у відділі мистецтв, де можна спробувати себе у всесвітньо відомій грі в «Мафію».

Звісно будуть концерти студентів музучилища, постанова танцювального колективу студії «Аеліта», святковий вертеп і на завершення вечора – чарівна музика скрипаля.

Навіть якщо ця шалена круговерть вас швидко втомить, можна просто насолоджуватися виставками й інсталяціями. На святі, за традицією, буде народний ярмарок виробів декоративно-ужиткового мистецтва й презентація виставки старожитностей «Українська оселя», де будуть терти мак та згадають різдвяні вибрики наших предків, а також виставки «Сяйво Різдва», «Новорічна композиція», «Біла казка дитинства», і дивовижні амігурамі (прийдете-побачите що це).

Запрошуємо усіх бажаючих на екскурсію з несподіванками до бібліотечного книгосховища – квиток коштує всього 5 гривень. Дітлахам й активним дорослим бібіліотека пропонує розважитися з сучасною ігровою приставкою Kinect (15 хвилин забавки коштують лише 3 грн. 50 коп.). Всі інші заходи – БЕЗКОШТОВНІ!

«Щедрий вечір в обласній бібліотеці ім. Д. Чижевського» завершиться близько опівночі.

Вхід – вільний! Слідкуйте за анонсами, програмою і ми гарантуємо незабутнє, яскраве, динамічне свято!

Довідки за тел.: 22-58-90, (066) 122- 70- 98

Поширити:

Залишити коментар:

коментар