Правоохоронці залишили ув’язненого без “новорічного подарунка”

Новорічний подарунок з наркотичною речовиною не потрапив до ув’язненого Кіровоградської УВП (№14)


Як повідомили Першій електронній у прес-службі УДПТС в Кіровоградській області, 03 січня 15 року під час відпрацювання оперативної інформації співробітниками відділу режиму та охорони спільно з оперативним відділом в кімнаті прийому посилок та передач Кіровоградської установи виконання покарань обласного управління (№ 14), у передачі, яка мала потрапити до ув’язненого П., серед інших речей в поясі термобілизни разом з резинкою було виявлено зашитий шматок медичного бінта з речовиною світло-коричневого кольору зі специфічним запахом оцету та сухофруктів.

Громадянка Д. з Кіровограду, вона жінка ув’язненого, намагалася передати своєму чоловікові новорічний «подарунок» який перебуває в установі та протягом місяця проходив замісну підтримуючу терапію від наркозалежності.

При виявленні заборонених речей громадянка Д. намагалась втекти, але була затримана співробітниками оперативного відділу УВП(14).

Про даний факт було повідомлено до чергової частини Кіровоградського МВ УМВС України у Кіровоградській області та спільно із слідчо-оперативною групою, яка прибула на місце пригоди, було задокументовано факт вилучення даної речовини.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар