Рятувальники і лікарі приймали пологи в останній день 2014 року (ФОТО)

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

В останній день 2014-го року у селі Червона Долина Бобринецького району 27-річна жінка народила дівчинку. Подія ця особлива вже сама по собі, але водночас незвичайна і тим, що крім допомоги лікаря тут знадобилося і втручання рятувальників.

Через перемети автомобіль швидкої потрапив до снігової пастки за 5 км до села. Головний лікар Бобринецької ЦРЛ близько 10-ї години ранку повідомив про подію до Служби порятунку, адже без допомоги рятувальників доїхати до населеного пункту було неможливо.

Бійці державної пожежно-рятувальної частини №24 У ДСНС в області дісталися до заметеного автомобіля та разом вирушили до села. «Швидку» доводилося і буксирувати, і прочищати шлях лопатами. Але рятувальники з завданням впоралися та доставили лікаря до вагітної.

Попередньо медики сподівалися, що дитина народиться не раніше 10 січня. Та вийшло інакше – у хаті лікар оглянула вагітну та повідомила, що в неї почалися перейми і народжувати вона буде саме зараз. Вже за півгодини лікар повідомила щасливу звістку – народилася здорова дівчинка – третя дитина в сім’ї.

Після пологів породіллю та немовля успішно доставили до районної лікарні на аварійно-рятувальному автомобілі.

Прес-служба У ДСНС в області

Поширити:

Залишити коментар:

коментар