“Кредитний майдан” дякує кіровоградським народним депутатам за підтримку

Перша електронна надає текст привітання від координатора “Кредитного Майдану” народним депутатам від кіровоградщини, які проголосували за проект Закону про внесення змін до Закону України “Про мораторій на стягнення майна громадян України, наданого як забезпечення кредитів в іноземній валюті” щодо посилення захисту прав позичальників (№1610).

Нагадаємо, що за цей проект закону проголосували наступні депутати від Кіровоградщини: Станіслав Березкін, Анатолій Кузьменко, Олександр Горбунов та Дмитро Лінько. 

Шановні Народні депутати Кіровоградщини!

Вітаємо Вас з новорічними святами та Різдвом Христовим!

Ми, представники ГО “Кредитний Майдан” вдячні Вам за чесне голосування по закону 1610 прийнятому 28 грудня. Це дуже важливий крок у бік людей! Ми підтримуємо Вас і будемо стояти до останнього! До прийняття закону про переведення всіх валютних кредитів у гривню за курсом на момент видачі. Ви були свідками, ми дев’ять місяців стоїмо під НБУ, Кабміном, Верховною Радою. Ми народ, який обдурили і забирають у нас останнє. Інформаційний шум і замилювання очей меморандумом НБУ не повинні ввести Вас в оману. Чим довше ми боремося за правду, тим більше жорстокий опір ми отримуємо. Значить, ми на вірному шляху!

Закликаємо Вас! Не звертайте з нього! І у Ваших силах стати ініціаторами подання цих законів!

Світлих Вам свят! Миру, Добра, Любові!

Сергій Кожухар
Координатор “Кредитний Майдан”
Кіровоград

Поширити:

Залишити коментар:

коментар