Кіровоградці обирають українське і… живуть наче в країні немає війни

За січень-вересень 2014 р. обсяг продажу товарів вітчизняного виробництва у торговій мережі становив майже 72% усіх реалізованих товарів.

Про це Першій електронній повідомили в головному Управлінні статистики у Кіровоградській області.

Також управління повідомилдо, що за цей же ж період часу підприємствами області (юридичними особами), що здійснювали роздрібну торгівлю та ресторанне господарство, реалізовано споживчих товарів на суму 5437,5 млн. грн., що в порівнянних цінах на 0,2% менше ніж у січні–вересні попереднього року.

У торговій мережі серед продовольчих товарів найбільшу частку займав продаж виробів тютюнових, м’яса копченого, солоного та ковбасних виробів, пива, кондитерських виробів, напоїв безалкогольних, горілки та лікеро-горілчаних виробів, м’яса та птиці свіжих та заморожених, молока та продуктів молочних, серед непродовольчих товарів – бензину моторного, товарів фармацевтичних, дизельного пального, автомобілів та автотоварів, газу стисненого та скрапленого для автомобілів, побутових електротоварів та освітлювального приладдя, матеріалів будівельних та залізних виробів, аудіо- та відео обладнання включаючи телекомунікаційне устаткування, товарів парфумерно-косметичних.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар