Інформацію про масове скорочення на Світловодському ОДЕБП гендиректор назвав черговим глупством

Іван Марон, генеральний директор світловодського «Об’єднання «Дніпроенергобудпром» категорично спростував інформацію, поширену у деяких міських та обласних ЗМІ, про скорочення 600 працівників цього підприємства будівельної індустрії.

За його словами, якщо і відбувається на його підприємстві якісь скорочення – вони носять тимчасовий характер і за такими працівниками зберігається і трудовий стаж, і вислуга років, і інші соціальні гарантії. «Це якесь чергове глупство», – заявив кореспондентові Першої електронно Іван Марон, додавши, що наразі керівництво складає пакет замовлень на наступний рік. У ньому, зокрема, є кілька перспективних пропозицій у будівництві об’єктів аграрного сектору та зведення двох блоків на Хмельницькій АЕС.

Нагадаємо, що  інформацію про заплановане скорочення 600 працівників одного з найбільших підприємств української будіндустрії — ТДВ «Об’єднання «Дніпроенергобудпром» у Світловодську, поширив  на черговій оперативній нараді в міського голови начальник  Світловодського міськрайонного центру зайнятості Ілля Домбровський.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар