Садист із Гайворона бив палицею дітей співмешканки

Перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, 30-річний чоловік покарав дівчаток за те, що вони не впорались з виконанням домашнього завдання.


Як повідомляє Гайворонське РВ УМВС України в Кіровоградській області, мешканка одного з населених пунктів Гайворонського району – мати п’ятьох дітей, звернулася в міліцію зі скаргами на свого співмешканця. Жінка розповіла, що чоловік б’є її двох дочок, 9 та 7 років.

Працівники міліції прибули до помешкання заявниці, аби перевірити інформацію. Побачивши правоохоронців, «вихователь» став все заперечувати, хоча садна та крововиливи на тілі дітей свідчили зовсім про протилежне. Попередньо встановлено, що нетверезий співмешканець матері вирішив допомогти дівчаткам у виконанні домашнього завдання з математики. Коли виявилося, що у дітей виникли труднощі з розв’язанням задач, чоловіка це роздратувало – він ухопив палицю та почав бити нею малолітніх.

Згідно з висновком судово-медичної експертизи, травми, які були нанесені дітям, відносяться до категорії легких.

– За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 125 «Умисне легке тілесне ушкодження» Кримінального кодексу України. – повідомив начальник Гайворонського РВ УМВС в області Сергій Сірак. – За такі дії законодавством передбачено покарання у вигляді штрафу, громадських або виправних робіт, арешту чи обмеження волі на строк до двох років.
Раніше зловмисник притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення крадіжки.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар