Гравці «Зірки» – срібні призери футзального турніру “Кубок Зірок” (ВІДЕО)

19-21 грудня у Кіровограді проходив традиційний турнір із футзалу «Кубок Зірок». Футболісти кіровоградської «Зірки» Дмитро Фатєєв і Єгор Кривошей у складі команди «Альянс» стали срібними призерами цих популярних змагань.


Про це повідомляє офіційний сайт ФК “Зірка”. У спортивному комплексі СДЮСШОР-2 ім.В.Верхоланцева право називатися кращою командою виборювали 12 команд, серед яких були як професійні футболісти і футзалісти, так і аматори. Географія учасників теж була досить широкою. У Кіровограді змагалися представники Харкова, Одеси, Запоріжжя, Дніпропетровська, Черкас. Віп-учасником «Кубку Зірок» був головний тренер Національної збірної України з футзалу Олександр Косенко, який виступав у складі команди ФК “Тарасівка” Бобринецького району.

Гравці ФК «Зірка» Дмитро Фатєєв і Єгор Кривошей у складі ФК «Альянс» впевнено з першого місця вийшли зі своєї групи. У півфіналі команда доволі легко розібралася з «Чікаго» – 7:3 і отримала право поборотися за головний трофей турніру.
Фінал із ФК «Тарасівка» видався надзвичайно напруженим.  Визначити переможця в основний час не вдалося (2:2), тому долю трофею вирішували у післяматчевих пенальті. Прихильність фортуни тут була на боці футзалістів «Тарасівки» – 3:2, які після минулорічного «срібла» нарешті виграли «Кубок Зірок».

Своєю результативною грою футболіст «Зірки» Єгор Кривошей став другим у списку бомбардирів змагань, забивши 10 мячів.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар