Кіровоградщина стала менше купувати і менше продавати за кордон

Обсяг експорту товарів до країн Європейського Союзу за січень–жовтень 2014р. становив 146,1 млн.дол. США, імпорту – 83,3 млн.дол., що відповідно на 9,9% та 6,2% менше порівняно з відповідним періодом минулого року.

Про це першій електронній повідомили у головному управління статистики у Кіровоградській області.

Зовнішньоторговельні операції проводились з 27 країнами Європейського Союзу. Найбільше експортовано жирів та олій тваринного або рослинного походження, готових харчових продуктів, продуктів рослинного походження.

Обсяг експорту товарів області за січень–жовтень 2014р. становив 709,3 млн.дол. США, що на 0,6% менше обсягу експортованих товарів за січень–жовтень 2013р. Область експортувала товари до 98 країн світу. Найбільше товарів експортовано до Індії, Китаю, Російської Федерації та Білорусі.

В товарній структурі переважали жири та олії тваринного або рослинного походження, готові харчові продукти та машини, обладнання та механізми.

Основу імпортних надходжень склали машини, обладнання та механізми, живі тварини; продукти тваринного походження та недорогоцінні метали та вироби з них.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар