Світловодська прокуратура захистила воїна АТО, якого звільнили з роботи

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Світловодська міжрайонна прокуратура через суд поновила трудові права мобілізованого мешканця району, який на даний час проходить військову службу в зоні дії АТО.

Зокрема, Світловодським міськрайонним судом в повному обсязі задоволено позовні вимоги прокурора в інтересах бійця про поновлення його на роботі та стягнення середнього заробітку за час вимушеного прогулу.

Крім того, прокуратурою за фактом грубого порушення законодавства про працю керівником ТДВ «Світловодське кар’єроуправлінння» розпочато кримінальне провадження.

Як повідомлялось раніше, у листопаді поточного року Світловодською міжрайонною прокуратурою в ході перевірки встановлено грубе порушення вимог трудового законодавства з боку ТДВ «Світловодське кар’єроуправління».

Зокрема, керівництво товариства звільнило мобілізованого працівника в день отримання ним виклику до військового комісаріату. На захист порушених трудових прав мобілізованого мешканця Світловодського району міжрайонною прокуратурою було заявлено цивільний позов.

Прес-служба прокуратури Кіровоградської області

Поширити:

Залишити коментар:

коментар