Голова Олександрівської РДА заборонив писати про себе правду в районній газеті

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Голова Олександрівської районної державної адміністрації Сергій Шпирка заборонив журналістам районної газети «Вперед» друкувати інформацію про те, що на пленарному засіданні 35-ї сесії райради депутати не затвердили його звіт. 

Як повідомив кореспондент Першої електронної газети, Сергій Шпирка власноруч з уже написаної статті, яку помістили на першій сторінці макету газети, викреслив три абзаци.

У першому абзаці мова йшла про те, що після звіту Сергія Шпирки про виконання делегованих повноважень, депутати поставили йому ряд уточнюючих запитань, на які той не дав конкретних відповідей. Викреслив з тексту речення: «Депутати не проголосували за затвердження звіту голови РДА». Викинув абзац про те, що на сесії також були присутні жителі райцентру, представник яких на початку сесії зачитав звернення про недовіру голові районної державної адміністрації, під яким поставили підпис біля трьохсот жителів Олександрівського району. Також голова РДА викреслив зі статті інформацію про лист від освітян всього району щодо невідповідності Сергія Шпирки займаній посаді.

Тож цими вихідними районна газета «Вперед» вийшла друком після суворої цензури голови РДА.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар